;

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
- Κατηχητικά σχολεία

- Νεανική σύναξη
- Προσκυνηματικές εκδρομές
- Ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο
- Ενοριακή τράπεζα τροφίμων

Κατηχητικά σχολεία
Τα κατηχητικά σχολεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Υπεύθυνος για το τμήμα Δημοτικού είναι ο π. Κωνσταντίνος Γουρδούπης και για το τμήμα Γυμνασίου-Λυκείου ο π. Θεμιστοκλής Δημητρόπουλος.
Από το Σάββατο 13 Μαΐου, με την πραγματοποίηση της εκδρομής λήξης για την περίοδο 2016-2017, τα κατηχητικά σχολεία έχουν διακόψει τη λειτουργία τους. Συν Θεώ, θα επαναλειτουργήσουν το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή λήξης πατώντας εδώ.

Νεανική σύναξη
Η νεανική σύναξη πραγματοποιείται στον χώρο του Ναού με τη συμμετοχή ατόμων ηλικίας από 18 έως και περίπου 30 ετών. Σε κάθε συνάντηση αναλύεται ένα θέμα, το οποίο αρκετές φορές αποτελεί πρόταση των μελών της συνάξεως, και δίνονται απαντήσεις σε τυχόν απορίες. Υπεύθυνος για τη νεανική σύναξη είναι ο π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος.
Ενημερωθείτε για την επόμενη νεανική σύναξη πατώντας εδώ.
Προσκυνηματικές εκδρομές
Ο Ναός μας αρκετά συχνά διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές σε διάφορα Ιερά προσκυνήματα σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε δελτία τύπου από προσκυνηματικές εκδρομές πατώντας εδώ.
Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο
Το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού μας Ναού, με υπεύθυνο τον Πρωτ. π. Χρήστο Σερέτη και τις κυρίες που το απαρτίζουν, συμπαραστέκεται στους ενδεείς συνανθρώπους μας, ενορίτες και όχι μόνο, συνδράμοντάς τους σε κάθε τους πρόβλημα, τόσο οικονομικά, όσο και συμβουλευτικά.
Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων
Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας, τα τελευταία χρόνια συστάθηκε Τράπεζα Τροφιμών. Στην τράπεζα αυτήν μπορεί οποιοσδήποτε να προσφέρει τρόφιμα ώστε αυτά να δοθούν στους εμπεριστάτους αδελφούς μας.